Plakat za Džez fest (foto: Dušan Arsenić)
Plakat za Džez fest (foto: Dušan Arsenić)
17.05.2016, 09:15

Planule karte za Josipu Lisac

č: | fb:

Rasprodate su karte za nastup hrvatske džez zvezde Josipe Lisac na ovogodišnjem Džez festu u Valjevu. Organizatori kažu da su sve ulaznice prodate brzo nakon puštanja u prodaju, tražena je i karta više, tako da će hrvatska pevačica održati koncert 18. maja u 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu.

Ovogodišnji 32. Džez fest u Valjevu, otvoren je sinoć programom “Deca pevaju džez” nastupom preko 200 dece iz škole stranih jezika Kontext, koja su pevala džez obrade dečjih pesama na engleskom i nemačkom jeziku uz pratnju profesionalnih džez muzičara.

Pored Josipe Lisac na Džez festu nastupaće zvučna džez imena i bendovi iz Srbije, Slovenije i Hrvatske, pre svih već tradicionalno Cubismo, koji će imati koncert 21. maja u 20 časova, a cena ulaznice za tu svirku, kao i za sve ostale je 300 dinara.

Večeras, u holu Centra za kulturu od 20.00 časova sviraju valjevski džezeri, dok će 19. maja nastupati Quintet Petra Rakića iz Kosovske Mitrovice i Jasna Jovićević i Gabriela Koso iz Subotice.

Peto veče Džez festa, 20. maj rezervisano je za srpske i slovenačke mlade džezere koji će svirati od 20.00 časova u holu Centra za kulturu, dok će sutradan na velikoj sceni Centra za kulturu, pored Cubisma, nastupiti i niški bend Naiss Blue.

Po prvi put za 32 godine, koliko traje valjevski Džez fest, neće nastupiti Big bend RTS-a, koji je džez obradom pesme „Valjevska podvala“ otvorio prvi Džez fest u Valjevu i to je činio sve do ove godine. Kako su objasnili organizatori njihov nastup je izostao zbog snimanja emisije Teleton na RTS.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 9 sati 59 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 12 sati 36 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara