Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
16.01.2018, 13:14

"Kaskader" poklon predstava Europroma

č: | fb:

Tradicionalno u drugoj polovini januara kompanija "Europrom" poklanja sugrađanima neku od uspešnih pozorišnih predstava. Ovoga puta će to biti komedija Bratislava Brace Petkovića  "Kaskader", Gradskog pozorišta "Abrašević".

 

Predstava u režiji Miroslava Trifunovića premijerno je izvedena pre nekoliko meseci u okviru "Abro festa", i zaslužila je veoma dobre ocene kako medija i kritike, tako i odlične reakcije publike.

 

Scenografiju je dizajnirao Dušan Arsenić, a kostimografiju uradila Branka Šišinački Obradović. U glumačkom ansamblu igraju: Branko Antonić, Katarina Vićentijević, Petar Ninić, Jelena Selaković, Mićko Milinković, Miroslav Trifunović i Filip Stanić.

 

Predstava će biti odigrana večeras u 20 časova na sceni Centra za kulturu. Ulaz je slobodan. Ulaznice možete preuzeti danas na biletarnici Centra za kulturu.

 

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 2 sati 14 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 43 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...