Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
Kaskader (foto: Đorđe Đoković)
27.03.2018, 11:17

"Kaskader" na sceni Centra za kulturu

č: | fb:

Povodom 27. marta – "Svetskog dana pozorišta", a u sklopu programa obeležavanja Dana Valjeva, večeras će biti izvedena predstava "Kaskader" u produkciji Gradskog pozorišta "Abrašević". Komediju Bratislava Brace Petkovića režirao je Miroslav Trifunović.

 

Predstava je nakon premijere na poslednjem "Abro festu" zaslužila veoma dobre reakcije publike, medija i pozorišne kritike, a nakon toga je imala nekoliko zapaženih repriznih igranja. Naslovna uloga je poverena Branku Antoniću, a u glumačkoj podeli su: Katarina Vićentijević, Petar Ninić, Marija Stefanović, Filip Stanić, Jelena Selaković, Miroslav Trifunović i Mićko Milinković. Scenografiju je dizajnirao Dušan Arsenić, a kostimografiju kreirala Branka Šišinački Obradović.

 

Pre predstave, u 20 sati u sali Centra za kulturu, biće pročitan Proglas povodom "Svetskog dana pozorišta" koji će međunarodnoj javnosti uputiti, kao i svake godine, neko od najznačajnijih teatarskih stvaralaca.

 

Ulaz je slobodan. Karte možete preuzeti na blagajni na dan predstave od 17 – 20 sati.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara