Koncert Kontext Jazzy klinci  (foto: Đorđe Đoković)
Koncert Kontext Jazzy klinci (foto: Đorđe Đoković)
25.05.2018, 09:01

Nakon džez klinaca, večeras Amira Medunjanin, Vasil Hadžimanov...

č: | fb:

Džez koncertom najmlađih Kontext Jazzy klinci i svirkom Kontext House Jazz benda, koji je sastavljen od vrhunskih srpskih džez muzičara, sinoć je počeo 34. Džez fest u Valjevu, koji će trajati do 26. maja.  

Koncert Kontext Jazzy klinci

Koncert Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

 

Kontext Jazzy klinci

Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

Publika je, pretežno mališani, uživala u programu "Svi zajedno na 2 i 4". Deca su pevala džez sa idejom i porukom da se najmlađi vrate kvalitetnoj muzici.

Publika na koncertu Kontext Jazzy klinci

Publika na koncertu Kontext Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

"Sa decom treba da počne svaki džez festival. Džez publika se ne rađa, džez publika se stvara", poručili su organizatori valjevskog džez festivala, otuda i ideja da festival svojom svirkom upravo otvore najmlađi, koji su bili na bini, ali u publici u prepunoj sali Centra za kulturu.

 

Uz džez zvuke sa decom su družio Osman iz TV emisije za decu "Plava ptica".

Osman i Jazzy klinci

Osman i Jazzy klinci (Foto: Đorđe Đoković)

Današnji program Džez festa otvara u 18.30 časova Mehanički balet (ex Teatar Bizar), a u 19.15 nastupa Bane Lalić MVP, koji će nastupita na platou Centra za kulturu.

 

Koncert Amire Medunjanin i Bojana Zulfikarpašića počinje u 21 čas u velikoj sali Centra za kulturu, nakon čega će u holu Centra za kulturu publika moći da uživa na koncertu Vasila Hadžimanova sa Young Stars bendom, mladim muzičarima sa Berklija.
 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 54 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 43 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.