Kolubara,7. avgust (foto: Đorđe Đoković)
Kolubara,7. avgust (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2014, 07:00

Umesto na letnjoj pozornici, programi ispred Centra za kulturu

č: | fb:

Centralni programi “Tešnjarskih večeri” neće biti na letnjoj pozornici na Kolubari jer je uništena u majskim poplavama. Organizatori su prvobitno najavili da će koncerti i većina ostalih programa biti na letnjoj pozornici, međutim od toga se odustalo, jer je letnja pozornica neupotrebljiva, a ni pored najava još uvek nije sanirana. Programi, pre svih koncerti grupe Hari Mata Hari, OK benda, Jovana Maljokovića, Saše Vasića i Mostar sevdaha biće od 21 čas na platou Centra za kulturu.

Ovogodišnje  Tešnjarske večeri biće organizovane od 15. do 24. avgusta. Za ovu letnju manifestaciju koja se održava 28. put, u gradskoj kasi predviđeno je 2,9 miliona dinara, međutim samo 900.000 dinara biće iskorišćeno za programe, dok će dva miliona dinara biti potrošeno na sanaciju posledica majskih poplava i klizišta, odlučilo je gradsko rukovodstvo. Prema rečima predsednik Saveta Tešnjarskih večeri Aleksandra Vujića Subotića program ovogodišnjih Tešnjarskih večeri koštaće oko dva miliona dinara, a veći deo novca obezbediće sponzori. Najskuplji program Tešnjarskih večeri je koncert sarajevske grupe Hari Mata Hari koji košta 600.000 dinara.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 sati 30 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...