Muzička razglednica
Muzička razglednica
28.08.2014, 20:58

Promocija Muzičke razglednice

č: | fb:

Nakon otvaranja dve izložbe i praska iz prangije posle koga je usledilo potpaljivanje sušara i  kulturno-umetnički program, u Sportskom centru održana je promocija „Muzičke razglednice Osečine i Podgorine“ autora Živorada Jankovića. Tonske snimke sa prethodnih sajmskih manifestacija u čast šljiva zabeležila je terenska ekipa Radio valjeva (Radovan Mišović, Milorad Paramentić i Vladimir Bosiljčić), kamermani su Igor Tošić, Ivan Simić i Srđan Vujović, tonsko snimanje, orkestraciju i kompjutersku obradu obavio je Milan Golubović, a montažu Nenad Savić.

U razglednici, koja se najavljuje kao proizvodnja Opštine Osečina i Turističke organizacije „Podgorina”, podgorske muzičke zvuke predstavili su muzičari i folkloristi, od gajdaša Mije Senića iz Carine, preko pevačke grupe iz Dragijevice i folklornih ansabala kulturno-umetničkih društava iz Osečine i Pecke do Aleksandra Nikolića, studenta harmonike na Muzičkoj akademiji u Sarajevu.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 9 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...