Registracija Prijava preko FB
Vakcinacija (foto: Đorđe Đoković)
Vakcinacija (foto: Đorđe Đoković)
17.03.2021, 11:57

Predsednik Mionice pozvao građne da se vakcinišu

č: | fb:

Dom zdravlja Mionica nastavlja vakcinaciju nepokretnih lica. Imunizaciju na terenu sprovode lekar i medicinska sestra uz prethodno obavljen pregled. Svi ostali Mioničani mogu da se prijave putem portala elektronske uprave ili na broj telefona 0800 222 334. Na raspolaganju su dovoljne količine doza, i vakcinacija se odvija bez zastoja.

 

Revakcinacija se obavlja u vremenskom periodu od 09-15 časova na vakcinalnom punktu kod laboratorije, a vakcinacija prvom dozom u vremenskom priodu od 15-20 časova na istom vakcinalnom punktu.

 


Do sada je vakcinisano 1136 građana Mionice, a revakcinu je primilo njih 853.

 

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković, apelovao je na građane da budu odgovorni i da se vakcinišu, jer je to jedini način da pobedi pandemija Kovid-19 i stekne kolektvini imunitet.

 

- Kako bismo sačuvali zdravlje i vratili se u normalne tokove života, potrebno je da se vakcinišemo. Duboko verujem da smo na korak do pobede u borbi protiv korona virusa. U narednom periodu očekuju nas mnogobrojna sportska takmičenja i zbog toga, mi roditelji, bake i deke moramo se ponašati odgovorno kako bi naša deca ponovo zaigrala pred punim tribinama i pokazala svoj beskrajni talenat. Više nego ikada potrebna nam je solidarnost i odgovornost i zato apelujem na sve sugrađane da se vakcinišu i da sačuvaju sebe i svoje najdraže - rekao je Boban Janković.

 

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 4 sati 56 minuta

U Valjevu novozaraženih 49

Od posledica koronavirusa u Lajkovcu je preminula još jedna osoba. U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 72, od toga u Valjevu 49, testirano je 175 na teritoriji Kolubarskog okruga....  · 3 komentara

Masa i Anja Radojević (foto: PK Valis)
Na mitingu "11. april Grand prix" Pre 12 sati 23 minuta

Sestre Radojević do novih medalja

Plivačice valjevskog Plivačkog kluba "Valis" Maša i Anja Radojević okitile su se medaljama na međunarodnom plivačkom mitingu "11. april Grand prix". Učestvovalo je 50 klubova sa 850 plivača, među...  · 1 komentar