Registracija Prijava preko FB
Boban Janković u ambulanti (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković u ambulanti (foto: www.mionica.rs)
15.04.2021, 10:09

U Banji Vrujci i Rajkoviću počela vakcinacija bez prijave

č: | fb:

U ambulantama u Banji Vrujci i Rajkoviću počela je vakcinacija bez prethodne prijave. Kako je saopšteno iz Opštinske uprave, građani će primiti prvu dozu "Fajzera", a uskoro se očekuje isporuka i "Sinofarma". Imunizacija će se odvijati svake srede od 8 do 12 časova. Za sve građane, kojima je to neophodno, opština Mionica je obezbedila prevoz.

 

- Dodatni vakcinalni punktovi olakšaće i ubrzaće proces imunizacije naših građana. Apelujem na sve sugrađane da se vakcinišu. Ljudi ne treba da oklevaju kada imaju priliku da se vakcinišu. Ova masovna vakcinacija je deo naše nade, snova i nastojanja da se vratimo normalnom životu. Više nego ikada potrebno je biti odgovoran i solidaran, i čuvati sebe i druge, a najbolji način za to je vakcinacije - rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

 

Za vakcinaciju nije potrebna prethodna prijava preko e-uprave. Dovoljno je da lice ponese zdravstvenu knjižicu. Prilikom vakcinacije, građani će biti uneti u sistem i dobiće svoj termin za revakcinaciju. Starija lica i ugrožene grupe su prioritet. Građani, kojima je prevoz neophodan, mogu se prijaviti opštinskom Kol centru na broj 0800 50 50 55, kao i za sve dodatne informacije.

 

Do sada je vakcinisano 1.520 građana opštine Mionica, a revakcinu je primilo njih 1.091, saopštila je PR služba opštine Mionica.

Aktuelno

Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 12 sati 45 minuta

U Valjevu novozaraženih 12

U Kolubarskom okrugu je novopozitivnih 21, od toga u Valjevu 12, hospitalizovano je 67 kovid pacijenta. Testirano je 205 na teritoriji Kolubarskog okruga, od toga u Kovid ambulanti Doma zdravlja...

Marinika Tepić nakon saslušanja u policiji (foto: Željko Trifunović)
Bez kraja Pre 20 sati 19 minuta

Imaju li "deca" nekog bližeg od Marinike?

Kako se i moglo očekivati stišala se buka oko Palme. Po principu: svaka buka i bruka, za tri dana! I ako ima i ako nema, nove... Tako da je vreme i za malo "inventarisanja", i razmišljanja o tome...  · 12 komentara