Akva park u novoj banji (foto: www.mionica.rs)
Akva park u novoj banji (foto: www.mionica.rs)
11.06.2021, 10:39

Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana

č: | fb:

Banjsko-rekreativni kompleks "Nova Banja Vrujci" proširio je svoju turističku ponudu sa 22 apartmana i novim restoranom. Restoran broji 220 mesta, a posetiocima je na raspolaganju i jedan od najmodernijih akva parkova u Srbiji, sa šest različitih tobogana.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je banjsko –rekreativni komppleks u Vrujcima.

 

- Drago mi je što naša opština ima ljude koji su puni elana, entuzijazma i inovativnosti, koji su voljni da unapređuju svoje poslovanje i samim tim razvijaju turističku ponudu naše opštine. U Banji Vrujci uskoro počinje gradnja igrališta za decu. Radove u celosti finansira opština Mionica. To je važan projekat za unapređenje turističke ponude, ali za unapređenje detinjstva mališana iz Vrujaca, i svih sela u Mionici koja leti dolaze da uživaju u lepotama i čarima Banje Vrujci. Verujem da će do kraja juna i biti završeno. Mionički biser, Banja Vrujci dobija novi i moderniji izgled, a u našoj opštini se svakodnevno realizuju postavljeni ciljevi koji zasigurno doprinose boljem životnom standardu svih naših građana. Takođe za sve učenike osnovnih škola opština odobrava besplatan ulazak na bazen SRC "Mionica" – rekao je Janković.

Janković u Novoj Banji

Janković u Novoj Banji (Foto: www.mionica.rs)

 

Turiste u banjsko-rekreativnom kompleksu "Nova Banja Vrujci", koji zahvata površinu od pet hektara očekuju novi smeštaj, restoran, akva park, sedam bazena za različite uzraste i još mnogo toga. Na kompleksu se može naći lekovita termalna voda od 31 stepen, kao i lekovito blato koje se primenjuje još iz 1931. godine i pokazalo se kao delotvorno u lečenju reumatoloških, kožnih oboljenja, proširenih vena...

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 18 sati 43 minuta

Možda i jesmo "narod najstariji", a da li smo "odrasli"?

Ne mora biti štetno ali korisno nije, ne obraćati pažnju na mišljenje nauke. Pogotovu ako se bavi društvom, i do nekog mišljenja je došla konstatujući mišljenje značajnih ljudi ili (i) značajnog...

Dečja nedelja u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Program na Trgu vojvode Mišića Pre 22 sati 22 minuta

"Dečja nedelja" i u Mionici

Učenici osnovnih škola i predškolci okupili su se na Trgu vojvode Mišića u Mionici i zajedno otvorili "Dečju nedelju" koja se ove godine održava pod sloganom "Veliko srce dece Srbije".