SNS prva predala izbornu listu  (foto: Čedomir Ilić)
SNS prva predala izbornu listu (foto: Čedomir Ilić)
02.09.2021, 06:37

Proglašena lista SNS-a za lokalne izbore u Mionici

č: | fb:

Srpska napredna stranka prvog dana predviđenog za izborne radnje, za manje od osam sati prikupila je potpise podrške i prva predala izbornu listu za lokalne izbore u Mionici. Listu "Aleksandar Vučić za našu decu" za nekoliko sati potpisalo 431 građana Mionice.

 

Opštinska izborna komisija proverila je i proglasila listu. Predsednik Opštinskog odbora SNS-a i aktuelni predsednik opštine Boban Janković, nosilac liste i kandidat za predsednika opštine i u naredne četiri godine. Janković ističe da činjenica da su potpisi podrške prikupljeni za nekoliko sati svedoči o poverenju građana u Srpsku naprednu stranku.

Boban Janković

Boban Janković (Foto: Čedomir Ilić)

 

- Mioničani su masovno došli da podrže listu Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Mionici i time su još jednom potvrdili da imaju apsolutno poverenje u SNS i politiku koju sprovodimo od republičkog do lokalnog nivoa. Srpska napredna stranka je stub Srbije. Politika predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije jeste politika razvoja, bolji život svakog čoveka. Mioničani su još jednom potvrdili da smo svi zajedno veliki pobednički tim koji radi u interesu svih građana na teritoriji cele opštine, u varoši, Banji Vrujci i svih 38 sela. Mioničani su svojim potpisom podržali nove investicije, nova radna mesta, nove puteve, nove vrtiće, nova dečija igrališta, kanalizaciju, sportske terene. Podržali su budućnost Mionice. Budućnost svoje dece. Živela Mionica. Živela Srbija - rekao je nakon predaje liste Boban Janković.

 

Redovni lokalni izbori u Mionici održaće se 17. oktobra

 

Boban Janković je naveo da se u opštini Mionica radi najviše u njenoj istoriji. Da je zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije samo u ovoj godini obezbeđeno više od 1,5 milijardi dinara za projekte koji drastično unapređuju život građana Mionice.

 

- Gradiće se kanalizacija, dva prečistača otpadnih voda, rekonstruisaćemo škole, gradimo asfaltne puteve u više od 25 sela. Vlada Srbije je podržala veliki broj projekata i možemo bez ustezanja reći da je ovo godina investicija za Mionicu - rekao je Janković.

Aktuelno

Jelena Obućina (foto: NUNS)
NUNS na prvoj liniji - Za bezbednost novinara na internetu Pre 17 sati 44 minuta

Jelena Obućina: Pretnje se moraju prijaviti

BIRN je u saradnji s NUNS-om pokrenuo kampanju #NaPrvojLiniji kojom žele da skrenu pažnju na sve veći broj napada na novinare u digitalnoj sferi. Kolubarske.rs se pridružuju kampanji.  · 3 komentara

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 21 sati 10 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...