Hala sportova Lajkovac (foto: Branko Petrović)
Hala sportova Lajkovac (foto: Branko Petrović)
01.10.2022, 07:22

Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković"

č: | fb:

U organizaciji OK Železničar, u Lajkovcu će se 1. i 2. oktobra održati prvi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković".

 

Učesnici turnira su: Nova KBM Branik iz Maribora, beogradski Partizan Efbet, ŽOK Inđija i domaći Železničar. Utakmice u Sportskoj hali Lajkovac se igraju u subotu i nedelju od 16 i 19 časova.

 

Poznati srpski književnik i najpoznatiji Lajkovčanin, koji je preminuo početkom godine, bio je veliki ljubitelj odbojke i počasni predsednik OK Železničar, tako da klub na ovaj način čuva uspomenu na njega.

 

Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković" ujedno je i najava nove sezone, u kojoj Železničar očekuju veliki izazovi u evropskom CEV kupu, Superligi i Kupu Srbije.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 13 sati 24 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 8 sati 49 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...