Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
07.12.2022, 10:20

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

č: | fb:

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Pre tri godine škola je potpuno rekostruisana, a ovaj projekat je nastavak ulaganja, saopšteno je iz Opštinske uprave.

 

Kako se navodi u saopštenju, postavljeni su novi projektori, nameštaj, stolice, zidna platna... Na osnovu konkursa za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara.

 

- Srednja škola je bila ažurna, pripremila dokumentaciju i rezultati rada su vidljivi. Imamo novi i moderno opremljen amfitetatar koji će koristiti profesorima i učenicima. Zahvaljujem se Ministarstvu pravde na izdvojenim sredstvima. Ulaganje u obrazovanje je veoma važno i zato smo uz pomoć države uspeli da potpuno renoviramo i srednju i osnovnu školu u Mionici. Izdvojeno je 338 miliona dinara. Svaki uspešno realizovan projekat nam daje ogromnu motivaciju da nastavimo dalje sa ulaganjima – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Iz Srednje škole "Mionica" naglašavaju da je opremanjem amfiteatra škola dobila potpuno nov i multifunkcionalan prostor koji će u velikoj meri unaprediti nastavu, kao i vannastavne aktivnosti. Dodaju da će se održavati brojne radionice i predavnja za učenike, a značajno će biti za izvođenje dodatnih vežbi turističko-hotelijerskog smera.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 7 sati 29 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 6 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara