Mionica na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
Mionica na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
26.02.2023, 09:36

Mionica na Međunarodnom sajmu turizma

č: | fb:

Opština Mionica je na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se završava danas, predstavila svoje turističke potencijale. Na mioničkom štandu prezentovani su vrhunski domaći proizvodi i bogata turistička ponuda. A za sve zainteresovane građane u subotu je bio organizovan i besplatan prevoz.

 

- Mnogo je projekata koje smo završili, a veoma značajne i dalje sprovodimo. Kuća Kolubarske bitke, rekonstruisan park, Pulikin legat su samo neki koji će našu opštinu učiniti veoma prepoznatljivom na kulturnoj i turističkoj mapi Srbije i sveta – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

(Foto: www.mionica.rs)

 

Iz Turističke organizacije Mionice kažu da su posetioci vrlo zaintresovani da posete opštinu Mionica i sve njene turističke potencijale, a najviše ih interesuje projekat izgradnje Kuće Kolubarske bitke.

 

U Mionici je u toku izgradnja prve umetničke galerije, Kuće Kolubarske bitke koja će od zaborava sačuvati junaštvo srpskih vojnika u Prvom svetskom ratu, a nedavno je završeno i popločvanje centralnog parka uz podršku Vlade Republike Srbije.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 11 sati 6 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara