Mionica na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
Mionica na Sajmu turizma (foto: www.mionica.rs)
26.02.2023, 09:36

Mionica na Međunarodnom sajmu turizma

č: | fb:

Opština Mionica je na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se završava danas, predstavila svoje turističke potencijale. Na mioničkom štandu prezentovani su vrhunski domaći proizvodi i bogata turistička ponuda. A za sve zainteresovane građane u subotu je bio organizovan i besplatan prevoz.

 

- Mnogo je projekata koje smo završili, a veoma značajne i dalje sprovodimo. Kuća Kolubarske bitke, rekonstruisan park, Pulikin legat su samo neki koji će našu opštinu učiniti veoma prepoznatljivom na kulturnoj i turističkoj mapi Srbije i sveta – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

(Foto: www.mionica.rs)

 

Iz Turističke organizacije Mionice kažu da su posetioci vrlo zaintresovani da posete opštinu Mionica i sve njene turističke potencijale, a najviše ih interesuje projekat izgradnje Kuće Kolubarske bitke.

 

U Mionici je u toku izgradnja prve umetničke galerije, Kuće Kolubarske bitke koja će od zaborava sačuvati junaštvo srpskih vojnika u Prvom svetskom ratu, a nedavno je završeno i popločvanje centralnog parka uz podršku Vlade Republike Srbije.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 55 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 55 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar