Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
28.02.2023, 08:47

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje

č: | fb:

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje, očekuje se da će svi kvarovi biti popravljeni do kraja dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

 

Zbog velikog nevremena praćeno snežnim padavinama došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i u mioničkoj opštini. Ekipe EPS-a u Mionici brzo su reagovale i juče su odmah sanirani kvarovi u većem delu opštine.

 

Iz poslovnice EPS-a u Mionici saopšteno je da su veći kvarovi na dalekovodima rešeni, a da će u toku dana struju dobiti i Gornji Lajkovac, Krčmar, Robaje, deo Struganika, Mratišića, Bukovca, Golupca i Planinice. Iz EPS-a dodaju da su angažovane i dodatne ekipe, a da se očekuje će svi meštani dobiti struju do kraja dana.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 27 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 21 sati 5 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 18 sati 7 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.