Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
28.02.2023, 08:47

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje

č: | fb:

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje, očekuje se da će svi kvarovi biti popravljeni do kraja dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

 

Zbog velikog nevremena praćeno snežnim padavinama došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i u mioničkoj opštini. Ekipe EPS-a u Mionici brzo su reagovale i juče su odmah sanirani kvarovi u većem delu opštine.

 

Iz poslovnice EPS-a u Mionici saopšteno je da su veći kvarovi na dalekovodima rešeni, a da će u toku dana struju dobiti i Gornji Lajkovac, Krčmar, Robaje, deo Struganika, Mratišića, Bukovca, Golupca i Planinice. Iz EPS-a dodaju da su angažovane i dodatne ekipe, a da se očekuje će svi meštani dobiti struju do kraja dana.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 5 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...