Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
28.02.2023, 08:47

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje

č: | fb:

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje, očekuje se da će svi kvarovi biti popravljeni do kraja dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

 

Zbog velikog nevremena praćeno snežnim padavinama došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i u mioničkoj opštini. Ekipe EPS-a u Mionici brzo su reagovale i juče su odmah sanirani kvarovi u većem delu opštine.

 

Iz poslovnice EPS-a u Mionici saopšteno je da su veći kvarovi na dalekovodima rešeni, a da će u toku dana struju dobiti i Gornji Lajkovac, Krčmar, Robaje, deo Struganika, Mratišića, Bukovca, Golupca i Planinice. Iz EPS-a dodaju da su angažovane i dodatne ekipe, a da se očekuje će svi meštani dobiti struju do kraja dana.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 13 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 13 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar