Janković obilazi radove na izgradnji tribina (foto: www.mionica.rs)
Janković obilazi radove na izgradnji tribina (foto: www.mionica.rs)
14.03.2023, 11:03

Janković obišao radove na rekonstrukciji tribina

č: | fb:

U Mionici su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovoda Ključka vrela, tribina, Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je radove na izgradnji tribina na stadionu. Radove na potpunoj rekonstrukciju i dogradnji objekata zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina grade se i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent.

 

Radovi na izgradnji tribina

Radovi na izgradnji tribina (Foto: www.mionica.rs)

- Moramo da radimo još brže i da isporučujemo rezultate. Radovi na rekonstrukciji tribina napreduju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport. Nakon izgradnje teretane na otvorenom, rekonstrukcije košarkaškog terena, sportske hale, na red su došle i tribine. Biće ovo još jedno prelepo mesto gde ćemo se svi okupljati – rekao je Janković i dodao:

 

- Nastojimo da na sve načine ulažemo u svaku oblast. Imamo jaku volju i želju da Mionica ide napred i da se razvija. Uz pomoć Vlade Republike Srbije, samo kroz projekte izgradnje Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata uložili smo više od 38 miliona dinara. A veoma značajan projekat za stanovnike naše opštine je izgradnja vodovodnog sistema Ključka vrela kojim rešavamo probleme vodosnabdevanja u deset sela. Sve ovo nam govori da smo na pravom putu i da smo pokrenuli jedan zamajac razvoja naše opštine – dodao je Janković.

 

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat rekonstrukcije tribina na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture. Pored Mionice, a na osnovu ovog poziva finansiraju se projekati iz 33 lokalne samouprave iz Srbije.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 3 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 3 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar