Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
12.05.2023, 09:09

Predlog - postaviti vage za merenje osovinskog opterećenja i frekvencije vozila

č: | fb:

Javnom preduzeću "Putevi Srbije" i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće predloženo postavljanje prolaznih vaga gde bi se merilo osovinsko opterećenje i frekvencija vozila, saopštila je informativna služba opštine Mionica.

 

Kako se navodi, ovo je dogovoreno na sastanku predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića i pomoćnika ministraa građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ivana Divca, koji su razgovarali o oštećenju lokalnih i regionalnih puteva na teritoriji Mionice. 

 

- U saradnji sa Ministarstvom nastojimo da unapredimo putnu infrastrukturu u našoj opštini i veoma je važno da preduzmemo određene mere kako bi građani bili bezbedni, a istovremeno i nastavimo sa ulaganjima u putnu mrežu – rekao je predsednik Mionice Boban Janković.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 dan 1 sati

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 3 komentara

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje 19.04.2024

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 2 komentara