Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
12.05.2023, 09:09

Predlog - postaviti vage za merenje osovinskog opterećenja i frekvencije vozila

č: | fb:

Javnom preduzeću "Putevi Srbije" i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće predloženo postavljanje prolaznih vaga gde bi se merilo osovinsko opterećenje i frekvencija vozila, saopštila je informativna služba opštine Mionica.

 

Kako se navodi, ovo je dogovoreno na sastanku predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića i pomoćnika ministraa građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ivana Divca, koji su razgovarali o oštećenju lokalnih i regionalnih puteva na teritoriji Mionice. 

 

- U saradnji sa Ministarstvom nastojimo da unapredimo putnu infrastrukturu u našoj opštini i veoma je važno da preduzmemo određene mere kako bi građani bili bezbedni, a istovremeno i nastavimo sa ulaganjima u putnu mrežu – rekao je predsednik Mionice Boban Janković.

 

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 52 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 52 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar