Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Put za kamenolom (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
12.05.2023, 09:09

Predlog - postaviti vage za merenje osovinskog opterećenja i frekvencije vozila

č: | fb:

Javnom preduzeću "Putevi Srbije" i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće predloženo postavljanje prolaznih vaga gde bi se merilo osovinsko opterećenje i frekvencija vozila, saopštila je informativna služba opštine Mionica.

 

Kako se navodi, ovo je dogovoreno na sastanku predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića i pomoćnika ministraa građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ivana Divca, koji su razgovarali o oštećenju lokalnih i regionalnih puteva na teritoriji Mionice. 

 

- U saradnji sa Ministarstvom nastojimo da unapredimo putnu infrastrukturu u našoj opštini i veoma je važno da preduzmemo određene mere kako bi građani bili bezbedni, a istovremeno i nastavimo sa ulaganjima u putnu mrežu – rekao je predsednik Mionice Boban Janković.

 

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 9 sati 34 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 7 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara