Mionica reli (arhiva) (foto: www.mionica.rs)
Mionica reli (arhiva) (foto: www.mionica.rs)
19.05.2023, 10:45

Sedmi Mionica reli

č: | fb:

U Mionici, za predstojeći vikend, počinje nova sezona Nacionalnog i Otvorenog šampionata Srbije u reliju. Snage će odmeriti 30 učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije i Slovačke.

 

Ceremonijalni start zakazan je večeras u 21.01 časova, a start prve posade je u subotu u 9 časova na specijalnom ispitu Mioni 1 (putni pravac Mionica – Ključ), dok je proglašenje pobednika predviđeno za subotu u 19:13 časova.

 

Zbog održavanja reli trke, 20. maja privremeno biće zatvoreni sledeći putni pravci. Mionica – Rajković (preko Ključa) od 07.30 – 15 časova, Slovac – Virovac- Tabanović u periodu od 13.10-19.15 i pravac Brežđe – Mionica (od škole pa do raskrsnice sa putem Mionica- Divčibare) od 13.50-20 časova.

 

Aktuelno

Slobodan Gvozdenović (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 20 sati 47 minuta

Što dolikuje volu, ne dolikuje Jupiteru!

Ocenjivanje načina na koji se u skupštinama vode sednice, sastavni je deo ocenjivanja sednica i parlamentarizma uopšte. U tom smislu ni prvo vođenje sednice naše gradske Skupštine, ne zaslužuje...  · 9 komentara

 (foto: )
Otvoren do 1. septembra Pre 18 sati 20 minuta

Konkurs za književnu nagradu "Radovan Beli Marković"

Biblioteka "Radovan Beli Marković" iz Lajkovca raspisala je početkom jula Konkurs za književnu nagradu za roman ili knjigu pripovedaka (priča) objavljene na srpskom jeziku u prošloj ili ovoj...