Sportski centar Mionica (foto: www.mionica.rs)
Sportski centar Mionica (foto: www.mionica.rs)
16.06.2023, 11:17

Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce

č: | fb:

Za više od 800 mioničkih osnovaca po sedmi put omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra "Mionica" u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih škola i izdvojenih odeljenja "Milan Rakić" Mionica i "Vojvoda Živojin Mišić" Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

 

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je 12. juna i otvoren je za sve posetioce od 8.30 do 18 časova.

 

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

 

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 4 sati 51 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 12 sati 7 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara