Sportski centar Mionica (foto: www.mionica.rs)
Sportski centar Mionica (foto: www.mionica.rs)
16.06.2023, 11:17

Besplatan ulaz na bazene za mioničke osnovce

č: | fb:

Za više od 800 mioničkih osnovaca po sedmi put omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra "Mionica" u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih škola i izdvojenih odeljenja "Milan Rakić" Mionica i "Vojvoda Živojin Mišić" Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

 

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je 12. juna i otvoren je za sve posetioce od 8.30 do 18 časova.

 

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

 

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Aktuelno

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 5 sati 4 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 11 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...