Poplave u mioničkom kraju (foto: wwwmionica.rs)
Poplave u mioničkom kraju (foto: wwwmionica.rs)
16.06.2023, 13:29

Poplave u mioničkom kraju

č: | fb:

Obilne padavine prouzrokovale su poplave i na teritoriji opštine Mionica gde su oštećeni putevi i oštećena infrastruktura, a u Planinici je odnet i most.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković od jutros je na terenu sa ekipama Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod Mionica" i građanima.

 

- Na terenu smo od jutros. Svi resursi stavljeni su u funkciju pomoći građanima. Pratićemo situaciju, ovo nam je sada najvažniji posao. U stalnom sam kontaktu sa meštanima da vidimo na koji način možemo da pomognemo – rekao je Janković.

Boban Janković i ekipe Vodovoda na terenu

Boban Janković i ekipe Vodovoda na terenu (Foto: wwwmionica.rs)

 

Ribnica, Toplica, Paklešnica, Manastirica, Krčmarska reka, Lepenica u gornjim tokovima, a neke i celim svojim tokom, imaju bujični karakter. Situacija je najteža u Planinici, Krčmaru, Gornjem Lajkovcu, Ključu, Šušeoki i Paštriću.

 

Za sve informacije, građanima je dostupan besplatan broj Kol centra 0800505055.

Aktuelno

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 4 sati 35 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 1 komentar

Milan Đurđević (foto: Kolubarske.rs)
Iz redakcije Pre 17 sati 13 minuta

Ono što je Samanta za Velju to je Vaneli za Milana

Obeća prošle godine selektor, umetnički direktor, i šta još sve ne, Milan Đurđević, kako će 40. jubilarni Džez festival u Valjevu, koji je počeo sinoć, obezbediti gostovanje dva svetska imena džez...  · 9 komentara