Dom zdravlja Mionica
Dom zdravlja Mionica
31.07.2023, 09:40

Zapaljeni automobili direktora mioničkog Doma zdravlja

č: | fb:

Automobili direktora mioničkog Doma zdravlja i njegve supruge zapaljeni su u noći između petka i subote u dvorištu njihove porodične kuće u selu Donja Toplica, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, rano ujutro u subotu oko 04 časa, u dvorištu domaćinstva porodice Mišić zapaljena su dva automobila, "dacia sandero" i "pežo 207" beogradskih registracija, čiji su vlasnici direktor Doma zdravlja u Mionici i njegova supruga.

 

Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, nije bilo povređenih, pričinjena je značajna materijalna šteta. Istraga o ovom događaju je i toku. 

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 1 sati 45 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 23 sati 26 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara