Dom zdravlja Mionica
Dom zdravlja Mionica
31.07.2023, 09:40

Zapaljeni automobili direktora mioničkog Doma zdravlja

č: | fb:

Automobili direktora mioničkog Doma zdravlja i njegve supruge zapaljeni su u noći između petka i subote u dvorištu njihove porodične kuće u selu Donja Toplica, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, rano ujutro u subotu oko 04 časa, u dvorištu domaćinstva porodice Mišić zapaljena su dva automobila, "dacia sandero" i "pežo 207" beogradskih registracija, čiji su vlasnici direktor Doma zdravlja u Mionici i njegova supruga.

 

Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, nije bilo povređenih, pričinjena je značajna materijalna šteta. Istraga o ovom događaju je i toku. 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...