Dom zdravlja Mionica
Dom zdravlja Mionica
31.07.2023, 09:40

Zapaljeni automobili direktora mioničkog Doma zdravlja

č: | fb:

Automobili direktora mioničkog Doma zdravlja i njegve supruge zapaljeni su u noći između petka i subote u dvorištu njihove porodične kuće u selu Donja Toplica, potvrđeno je Kolubarskim.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mionici.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, rano ujutro u subotu oko 04 časa, u dvorištu domaćinstva porodice Mišić zapaljena su dva automobila, "dacia sandero" i "pežo 207" beogradskih registracija, čiji su vlasnici direktor Doma zdravlja u Mionici i njegova supruga.

 

Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, nije bilo povređenih, pričinjena je značajna materijalna šteta. Istraga o ovom događaju je i toku. 

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 13 sati 44 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 16 sati 10 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.