Mionica (foto: www.mionica.rs)
Mionica (foto: www.mionica.rs)
03.08.2023, 13:45

Nastavlja se sređivanje trotoara u Mionici

č: | fb:

U Mionici će biti rekonstruisano još 1,5 kilometara trotoara u centralnoj ulici Vojvode Mišića, Topličkom putu i Ulici Slaviše Milojevića. Projekat se finansira uz podršku Vlade Republike Srbije, a Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština opredelio je sedam miliona dinara, dok je lokalna samouprava izdvojila 5,6 miliona dinara. Ovaj projekat predstavlja nastavak započete rehabilitacije trotoara u Mionici kada je, takođe, uz podršku Vlade Srbije već obnovljeno četiri  kilometra trotoara.

 

- Cilj je da nam opština bude uređena, ali i bezbedna za pešake. Uložili smo ogromna sredstva u infrasturkturne projekte i poboljšanje kvaliteta života svih građana. Obnovili smo škole, izgradili sportsku halu, objekte kulture, asfaltirali saobraćajnice. Pored toga, uspeli smo da rekonstruišemo i park u centru Mionice posle pola veka, a uskoro i nastavljamo radove kako bismo ga kompletno obnovili. Želimo uređenu i modernu varoš – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 8 sati 30 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar