Rekonstrukcija zgrade pravosudnih organa u Ubu (foto: www.mpravde.gov.rs)
Rekonstrukcija zgrade pravosudnih organa u Ubu (foto: www.mpravde.gov.rs)
21.09.2023, 07:06

Ministarka pravde obišla radove na rekonstrukciji zgrade sudova i tužilaštva u Ubu

č: | fb:

Ministarka pravde Maja Popović obišla je završne radove na rekonstrukciji zgrade pravosudnih organa u Ubu, objavljeno je na sajtu Ministarstva pravde.

 

U rekonstruisanoj zgradi, površine 1.780 kvadrata, do kraja godine biće smešteni Osnovni sud u Ubu, Osnovno javno tužilaštvo u Ubu i Prekršajni sud u Valjevu – Odeljenje u Ubu.

 

U projekat je do sada uloženo oko 149 miliona dinara, dok će ukupna vrednost investicije po okončanju radova iznositi 164 miliona dinara. Ministarstvo pravde, koje aktivno prati izvođenje radova preko stručnog nadzora, snosiće i troškove opremanja zgrade najmodernijom opremom, u vrednosti od 30 miliona dinara.

Maja Popović

Maja Popović (Foto: www.mpravde.gov.rs)

 

Ministarka Popović je izjavila da je rekonstrukcija zgrade pravosudnih organa u Ubu još jedan u nizu infrastrukturnih projekata, kroz koje Ministarstvo pravde nastavlja da unapređuje uslove rada zaposlenih u pravosuđu.

 

Ona je naglasila da će zgrada biti rekonstruisana u skladu sa najvišim standardima, što će stvoriti uslove za nesmetano funkcionisanje pravosudnih organa, a građanima omogućiti adekvatniji pristup pravdi.

Aktuelno

Dobitnici Vukove nagrade (foto: )
Za 2023. godinu Pre 21 minuta

Izuzetna Vukova nagrada dodeljena valjevskoj biblioteci

Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" dobitnik je Izuzetne Vukove nagrade za 2023. godinu. Direktorki Matične biblioteke Violeti Milošević nagrada je uručena na tradicionalnoj svečanosti u...