Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
25.09.2023, 09:01

OK Železničar pobednik memorijala "Radovan Beli Marković"

č: | fb:

Domaći Železničar osvojio je drugi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković", koji je odigran ovog vikenda u Hali sportova Lajkovac. U finalnom meču Želja je pobedio komšijski Ub sa 3:0. Treće mesto pripalo je Inđiji, koja je savladala slovenačku ekipu Nova KBM Branik iz Maribora sa 3:0.

 

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Jovana Zelenović iz Železničara. Trofeje i priznanja ekipama i pojedincima uručio je Živorad Lazarević, predsednik Odbojkaškog kluba Železničar.

Jovana Zelenović MVP

Jovana Zelenović MVP (Foto: Železničar Lajkovac)

 

Prvog dana turnira, u subotu Železničar je pobedio Inđiju sa 3:1, a Ub ekipu iz Maribora, sa 3:0.

 

Organizator turnira bio je OK Železničar, u znak sećanja na poznatog srpskog književnika, koji je bio veliki ljubitelj odbojke i počasni predsednik kluba.

 

Memorijalom "Radovan Beli Marković" Železničar privodi kraju pripreme pred novu takmičarsku sezonu, koju će otvoriti 30. septembra kup utakmicom protiv Omladinca iz Novih Banovaca. Prvenstvo Superlige startovaće 6. i 7. oktobra.

 

Aktuelno

Parking u Kolubari 2 (foto: Kolubarske.rs)
U Naselju Kolubara 2 Pre 20 sati 35 minuta

Samovolja na delu - zauzeta mesta na javnom parkingu

Početkom godine završeni su radovi na rekonstrukciji parkinga u Naselju Kolubara 2, koji su koštali preko 5,7 miliona dinara sa PDV-om. Ubrzo nakon završetka radova, desetak parking mesta "zauzeli"...  · 8 komentara

Humanitarna akcija na Gradskom trgu (foto: Iva Banović)
Fudbaler Nemanja Matić podržao akciju 21.02.2024

Ubljani prikupili rekordnu sumu novca za Roditeljsku kuću

Na dobrotvornom događaju priređenom na Gradskom trgu i od humanitarne aukcijske prodaje dresa proslavljenog fudbalera Nemanje Matića, Ubljani su uspeli da prikupe 376.200 dinara za izgradnju...