Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
Železničar sa pobednickim peharom (foto: OK Železničar)
25.09.2023, 09:01

OK Železničar pobednik memorijala "Radovan Beli Marković"

č: | fb:

Domaći Železničar osvojio je drugi Memorijalni odbojkaški turnir "Radovan Beli Marković", koji je odigran ovog vikenda u Hali sportova Lajkovac. U finalnom meču Želja je pobedio komšijski Ub sa 3:0. Treće mesto pripalo je Inđiji, koja je savladala slovenačku ekipu Nova KBM Branik iz Maribora sa 3:0.

 

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Jovana Zelenović iz Železničara. Trofeje i priznanja ekipama i pojedincima uručio je Živorad Lazarević, predsednik Odbojkaškog kluba Železničar.

Jovana Zelenović MVP

Jovana Zelenović MVP (Foto: Železničar Lajkovac)

 

Prvog dana turnira, u subotu Železničar je pobedio Inđiju sa 3:1, a Ub ekipu iz Maribora, sa 3:0.

 

Organizator turnira bio je OK Železničar, u znak sećanja na poznatog srpskog književnika, koji je bio veliki ljubitelj odbojke i počasni predsednik kluba.

 

Memorijalom "Radovan Beli Marković" Železničar privodi kraju pripreme pred novu takmičarsku sezonu, koju će otvoriti 30. septembra kup utakmicom protiv Omladinca iz Novih Banovaca. Prvenstvo Superlige startovaće 6. i 7. oktobra.

 

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 12 sati 43 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 15 sati 10 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.