Boban Janković, Tanja Stanojević, Dejan Đurić (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković, Tanja Stanojević, Dejan Đurić (foto: www.mionica.rs)
06.10.2023, 06:59

Nagrada za Tanju Stanojević đaka generacije Srednje škole u Mionici

č: | fb:

Tanji Stanojević, koja je vukovac i đak generacije u Srednjoj školi "Mionica", u okviru programa "Dečja nedelja", uručen je laptop kao nagrada za dosadašnje postignute rezulate.

 

"Zahvaljujem se opštini Mionica i predsedniku na nagradi i uvažavanju. Iz srednje škole poneću samo lepe uspomene. Važno je znati da neko prepoznaje trud i zalaganje", rekla je Tanja, koja je upisala  Ekonomski fakultet u Novom Sadu kao druga na rang listi. Uspešno se bavi i karateom.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković je čestitao najboljoj učenici na postignutim rezultatima. "Siguran sam da će biti još bolja, a da je ovo samo njen dobar početak", rekao je Janković. On je  podsetio na brojna ulaganja u srednje obrazovanje u Mionici, a najbolji pokazatelj ovih ulaganja jesu uspešni đaci.

 

- Nastavljamo da podržavamo obrazovanje i da našoj deci budemo podrška na putu sticanja novih znanja. Srednju školu smo potpuno rekonstruisali, skoro opremili amfitetarar, a uskoro ćemo i biblioteku. Iza nas su godine ulaganja u obrazovanje, uz pomoć države uspeli smo da obnovimo škole i uložili oko 370 miliona dinara. Pored toga, važno je da podržavamo naše mlade i da im omogućimo što bolje uslove. U našoj opštini uskoro počinju radovi i na adaptaciji Omladinskog kluba – najavio je Janković.

 

Uz podršku Ministrstva turizma i omladine, opština Mionica opremiće Klub za mlade, a zajedničkim sredstvima obezbeđeno je 2,7 miliona dinara.

 

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...