"Česmovača" (foto: Đorđe Đoković)
14.10.2023, 06:56

Voda iz vodovoda Krčmar-Rajković je ispravna za piće

č: | fb:

Navodi, koji su se nedavno pojavili u javnosti, o neispravnosti vode za piće na vodovodu Krčmar-Rajković su netačni, a to potvrđuju redovne analize Zavoda za javno zdravlje Valjevo, saopštilo je JKP "Vodovod Mionica".

 

Kako se navodi u saopštenju, analize Zavoda za javno zdravlje su pokazale da je voda fiziološki i bakteriološki ispravna i odgovara propisanim granicama kvaliteta i garantuju da je u Robajama i u svakom mestu u pomenutom vodovodnom sistemu ispravna za piće.

 

"Apelujemo na određene interesne grupe da rad JKP Vodovod Mionica ne uvlače u neprimerene političke situacije koje su pokušale da obmanu javnost i unesu paniku među građane", navodi u saopštenju za javnost mionički Vodovod.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 2 sati 45 minuta

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 22 sati 14 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...