Potpisan ugovor o sponzorstvu sa OSS (foto: www.mionica.rs)
Potpisan ugovor o sponzorstvu sa OSS (foto: www.mionica.rs)
12.12.2023, 07:58

Puštena nova proizvodna linija u VODAVODA

č: | fb:

Proizvodna linija najsavremenije generacije fabrike "VODAVODA" u Banji Vrujci svečano je puštena u rad. Novi pogon u rad su pustili ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić i kreator i osnivač brenda "VODAVODA" Vojin Đorđević. Događaju je prethodilo potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa Odobjkaškim savezom Srbije, kojim "VODAVODA" postaje sponzor svih nacionalnih odbojkaških sekcija.

 

- Čestitam gospodinu Đorđeviću i svim zaposlenim u kompaniji na ostvarenju još jednog poslovnog uspeha. Snažne kompanije i novi pogoni znače posao za ljude i stabilnost za lokalnu samoupravu i državu. Novi proizvodni pogoni poput ovog donose mnogobrojne koristi za našu opštinu. A jedna od najvećih su nova radna mesta. Izuzetno me je obradovala i vest da kompanija "VODAVODA" naredne godine planira povećanje broja radnih mesta, a to znači siguran posao i stabilnu zaradu za naše građane. Ponosan sam na činjenicu da je nezaposlenost u našoj opštini na istorijskom minimumu, manja od 300 – rekao je predsednik Mionice Boban Janković i Odbojkaškom savezu Srbije i reprezentativcima poželeo mnogo sreće na narednim takmičenjima.

Boban Janković

Boban Janković (Foto: www.mionica.rs)

Kreator i osnivač brenda "VODAVODA", Vojin Đorđvić, ističe da je otvaranje nove linije proizvodnje u Banji Vrujci jedan od najvažnijih dana od osnivanja brenda. Značajnom investicijom u iznosu od 2,4 miliona evra i povećanjem proizvodnog kapaciteta, obezbeđeni su uslovi za osvajanje novih tržišta, a povećanje broja zaposlenih je od velike važnosti za lokalnu zajednicu.

 

- Kompanija "VODAVODA" je društveno odgovorna kompanija koja nesebično pruža podršku nacionalnom sportu, posebno sam srećan što gospodin Đorđević prepoznaje značaj toga. Ovo je domaća voda i svako od nas mora biti srećan kada Srbija privredno raste, da naši građani shvate značaj ekonomskog patriotizma. Važno je i za lokalnu zajednicu koja će imati benefite. Otvaranjem nove linije i povećanjem kapaciteta proizvodnje, biće omogućena dodatna ulaganja u razvoj sporta, a na taj način pomažemo našoj zemlji i rezultatima koje naši sportisti postižu širom sveta – rekao je ministar Gajić.

 

Nova proizvodna linija će doprineti i razvoju lokalne zajednice kroz nova zapošljavanja i očuvanju životne sredine korišćenjem energetski efikasnih sistema, ali i omogućiti veći podsticaj nacionalnom sportu, što potvrđuje i potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa Odbojkaškim savezom Srbije.

 

- Radujem se što ovo partnerstvo ozvaničeno u susret velikim takmičenjima koja očekuju naše selekcije u narednom periodu. Podrška mlađim generacijama je od suštinskog značaja za održavanje dobrih rezultata kojim se možemo pohvaliti. Pored podrške selekcijama, partnerstvo sa kompanijom "VODAVODA" podrazumeva značajne projekte koji imaju za cilj podstrek mladima da se bave odbojkom - rekao je Đula Mešter, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Vodavoda (arhiva)

Vodavoda (arhiva) (Foto: Đorđe Đoković)

 

Otvaranje nove proizvodne linije je od posebnog značaja za realizaciju nedavno ugovorenog izvoza "VODAVODE" na tržište Kine, čime je postala jedina voda u regionu koja je dobila zvaničnu autorizaciju kineskih institucija za distribuciju u ovu državu. Pored Kine, najbrže rastućeg potrošačko tržišta sveta, nova linija omogućiće i dalju ekspanziju izvoza "VODAVODE" na Bliski istok, gde je već godinama jedan od najtraženijih brendova prirodne mineralne arteške vode.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 12 sati 56 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 57 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 23 sati 18 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...