25.12.2023, 13:15

Humanitarni koncert ansambla "Liberta"

č: | fb:

Večeras, sa početkom u 20 časova, u sali ubskog Doma kultura ansambl "Liberta" održaće tradicionlni Novogodišnji koncert, koji je humanitarnog karaktera. Cena ulaznice je 200 dinara, a novac od prodaje biće doniran bolesnim mališanima.

 

Na jednočasovnom koncertu publika će na jednom mestu moći da čuje i žestok rok i klasičnu muziku. Poznate kompozicije oba žanra biće izvedene u originalnom aranžmanu Jelene Kiselčić, rukovodioca ansambla.

 

Ubski ansambl "Liberta", koji postoji četiri i po godine i najećim delom ga čine akademski obrazovani muzičari, nastupa u sastavu: Katarina Kadijević, Teodora Mitrović Maletić (violine), Anita Petrović (harmonika), Jelena Kiselčić, Marko Radovanović (gitare), Aleksandar Krstić (bubanj) i Momčilo Tomić (klavir).

 

Ovi mladi muzičari, osim što su vrsni instrumentalisti, ističu se i po plemenitosti. Do sada su održali nekoliko humanitarnih koncerata, a uključuju se i u sve druge akcije koje imaju za cilj da pomognu onima kojima je svaka vrsta brige i pažnje neophodna.

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 17 sati 16 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 17 sati 17 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...