Biblioteka u Srednjoj školi Mionica (foto: www.mioniva.rs)
Biblioteka u Srednjoj školi Mionica (foto: www.mioniva.rs)
28.12.2023, 14:11

Opremljena biblioteka u Srednjoj školi "Mionica"

č: | fb:

Srednja škola "Mionica" opremila je školsku biblioteku, a sredstva u iznosu od 400 hiljada dinara obezbedilo je Ministarstvo pravde na osnovu Rešenja o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja. Zahvaljujući ovim sredstvima nabavljeno je 146 novih naslova kao i pet laptopova koji će učenici i profesori koristiti u nastavi.

 

Mionički srednjoškolci već četiri godine pohađaju kompletno renoviranu školu, a prošle godine zahvaljujući sredstvima Ministarstva pravde preko istog konkursa kompletno je i moderno opremljen amfiteatar kapaciteta 55 mesta, kada su postavljeni novi projektori, zidna platna, školske klupe, stolice i druga oprema.

Biblioteka u Srednjoj školi Mionica

Biblioteka u Srednjoj školi Mionica (Foto: www.mioniva.rs)

 

- Zahvaljujem se Ministarstvu pravde na odobrenim sredstvima koji će našim srednjoškolcima obezbediti bolje uslove. Želeo bih da pohvalim i zaposlene u Srednjoj školi koji su veoma agilni kada su u pitanju novi projekti. Sa ove vremenske distance možemo uvideti koliko je bilo važno da rekonstruišemo Srednju školu i da svake godine unapređujemo uslove. Za kompletnu obnovu Osnovne škole "Milan Rakić" i Srednje škole u Mionici, a uz podršku Vlade Republike Srbije izdvojili smo 338 miliona dinara. U narednom periodu nastavićemo da ulažemo u obrazovanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

 

Iz Srednje škole "Mionica" naglašavaju da će opremanje biblioteke daleko poboljšati uslove obrazovanja i da će učenicima biti dostupna adekvatna litetatura.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 14 sati 39 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 14 sati 40 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...