Mionica (foto: Kolubarske.rs)
Mionica (foto: Kolubarske.rs)
05.04.2024, 11:05

Predstave, filmovi, sportska takmičenja, sadržajan program do kraja aprila u Mionici

č: | fb:

Mioničani će tokom aprila imati sadržajan program među kojima su predstave, filmovi, sportska takmičenja, radionice.

 

Za ljubitelje sporta organizovano je Ragbi prvenstvo Balkana i Bokserska liga Beograda, 7 kolo, dok će mionička deca učestvovati u takmičenju igre mladih "Zero waste" koju organizuju Plazma, Koka-kola i Sportski centar "Mionica".

 

Takođe, Mioničane i sve posetioce očekuje pozorišna predstava Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda "Vudi Alen" kao i prikaz najaktuelnijih filmova, a polaznici škole glume iz Mionice odigraće premijeru predstave "Snežana" po tekstu Aleksandra Popovića.

 

Krajem aprila biće priređen program povodom uskršnjih praznika u porti Crkve u Mionici, a održaće se i Okružno takmičenje recitatora. Takođe, biće obeležena i Nedelja planete zemlje kada se očekuju brojna takmičenja i radionice.

 

Većina programa je besplatna, osim projekcije filmova. Eventualna izmena termina biće naknadno objavljena.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 21 sati 57 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara