Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
08.06.2024, 09:05

Pored osnovaca, besplatan ulaz na bazene u Mionici i za penzionere

č: | fb:

Bazene Sportskog centra "Mionica", pored osnovaca, besplatno će moći da koriste i mionički penzioneri. Ulaz za njih će biti besplatan uz penzionersku karticu.

 

"Pored osnovaca, koji će imati besplatan ulaz uz đačke knjižice, besplatan ulaz na bazen do kraja letnje sezone imaće i mionički penzioneri. Naši roditelji, bake i deke, gradili su našu Mionicu. Sada je red na nas, da im se u znak zahvalnosti odužimo i ulepšamo penzionerske dane", rekao je predsednik Mionice Boban Janković.

 

Ranije je saopšteno da je opštinsko rukovodstvo u Mionici odlučilo da osnovci sa teritorije mioničke opštine i ovog leta besplatno koriste bazene kojim gazduje Sportsko-rekreativni centar "Mionica". Za više od 800 mioničkih osnovaca po osmi put omogućen je besplatan ulaz na bazene.

 

Bazeni su otvoreni od 8.30 do 18 časova.

 

Aktuelno

Fontana (foto: Đorđe Đoković)
Savet doktora 13.06.2024

Kako se prilagoditi temperaturnim promenama

Prvi, nagli temperaturni talas ovog juna doneo je zdravstvene tegobe mnogim sugrađanima, a pogotovo starijim osobama i hroničnim bolesnicima. Svaki čovek poznaje svoj organizam i treba da se...  · 2 komentara

Medalje za valjevske matematičare (foto: Podružnice matematičara Valjevo)
Na međunarodnom takmičenju 13.06.2024

Deset medalja za valjevske matematičare

Valjevski matematičari osvojili su deset medalja na ovogodišnjem finalnom međunarodnom matematičkom takmičenju "Kengur bez granica" za učenike osnovnih i srednjih škola. Rezultati koje su postigli...  · 1 komentar