Uništen plastenik (foto: www.mionica.rs)
Uništen plastenik (foto: www.mionica.rs)
24.06.2024, 10:54

Procenjuju se štete od grada u mioničkoj opštini

č: | fb:

U Mionici su formirane Komisije za evidentiranje i procenu šteta na individualnim stambenim objektima i putnoj infrastrukturi, kao i Komisija za evidentiranje i procenu šteta na poljoprivrednim gazdinstvima.

 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković sazvao je jutros hitan sastanak i od članova Komisije tražio dodtano angažovanje na terenu kako bi se sve nastale štete evidentirale u što kraćem roku.

 

- Sada nam je najvažniji posao da se oporavimo i budemo uz naše sugrađane. Komisije su na terenu gde evidentiraju i procenjuju nastale štete. Početne preliminarne procene su da je šteta ogromna. Činimo sve što je u našoj moći, ali verujemo i da će nam država pomoći – kaže Janković.

Sastanak

Sastanak (Foto: www.mionica.rs)

 

U subotu popodne nezapamćeno nevreme pogodilo je mioničku opštinu gde je grad naneo ogromne štete na domaćinstvima, automobilima, usevima, infrastrukturi. Najviše pogođena sela su: Popadić, Rakari, Berkovac, Komanice,Maljević, Gornji Lajkovac, Gornji Mušić, okolina Banje Vrujci.

Aktuelno

Prekid sednice Skupštine grada (foto: Kolubarske.rs)
Nakon pet časova zasedanja Pre 10 sati 18 minuta

Prekinuta sednica Skupštine grada Valjeva

Današnja sednica Skupštine grada prekinuta je nakon pet časova zasedanja, kada je u toku bila rasprava o šestoj tački dnevnog reda - izmene Plana komunalne izgradnje. Sednica će biti nastavljena u...  · 16 komentara