Program povodom Dana Ljiga
Program povodom Dana Ljiga
04.12.2014, 15:23

Priznanja najboljima

č: | fb:

U Ljigu je sinoć prigodnim programom obeležen 3. decembar – Dan opštine na kojem su zaslužnim pojedincima i kolektivima uručena posebna priznanja.

Dobitnici plakete „Đak kaplar“ su FK Spartak, OŠ „Sestre Pavlović“ iz Belanovice, ED Lazarevac, Komesarijat za izbeglice Srbije, Crveni krst Srbije i brigadni general VS, Predrag Bandić iz Beograda.

Diplome „Đak kaplar“ dobili su: Muška pionirska ekipa OK „Spartak“, Dragan Majstorović iz Latkovića, Milovan Daničić iz Cvetanovaca, Mirko S. Marković iz Beograda, Stevo Vranešević iz Ljiga i Jovana Antonijević, đak generacije Srednje škole „1.300 kaplara“.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 18 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 43 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar