Osečina - Budućnost Krušik  (foto: Dragan Savić)
Osečina - Budućnost Krušik (foto: Dragan Savić)
25.02.2015, 18:16

Odlučio penal

č: | fb:

Odličnu utakmicu na pomoćnom terenu kod osečanskog vodovodnog postrojenja odigrali su domaći zonaš i srpskoligaš iz Valjeva. Valjevci su bili nadmoćniji u većem delu susreta, ali je OFK Osečina prva došla u vođstvo i prvo poluvreme rešila u svoju korist izvanrednim pogotkom novajlije Matića iz slobodnog udarca sa oko 20 metara u 30. minutu.

U nastavku treneri Kostić i Nikolić izvršili su po nekoliko izmena, ali se odnos snaga na terenu nije bitnije promenio. Ofanzivniju igru Budućnost Krušik krunisala je pogotkom Nešića u 75. Minutu, a konačan rezultat postavio je Rašević iz opravdano dosuđenog jedanaesterca u 82. minutu.

Osečina - Budućnost Krušik

Osečina - Budućnost Krušik (Foto: Dragan Savić)

Za OFK Osečinu igrali su: Savić, Simić, Marković (Mijailović), Mitrović, Bošković, Branković, Tarbuk, Andrić, Petrović, Matić, Tomić, a u drugom poluvremenu i Mladenović, Pantelić i Nikolić.

Budućnost Krušik počela je u sastavu: Ranković, Đorđić, Đermanović, Genčić, Stevanović, Jevtić, Milinković, Đurić, Prokić, Ćirić, Stefanović, dok su u drugom poluvremenu zaigrali i Čarčanić, Stelja, Nešić, Baljak, Jovanović, Rašević i Milivojević.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 16 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...