U „Podgorin fruht” (foto: Dragan Savić)
U „Podgorin fruht” (foto: Dragan Savić)
03.04.2015, 14:23

Darovi od „Podgorine fruht”

č: | fb:

U okviru tradicionalne manifestacije „Dani proleća”, koja je posvećena početku najlepšeg godišnjeg doba, od ponedeljka do petka nizali su se brojni zanimljivi programi u kojima su učestvovala deca iz Predškolske ustanove „Lane” iz Osečine.

Krenulo je šetnjom u prirodi za mlađe, srednje i predškolske grupe pod nazivom „Šarenilo na sve strane, došlo sunce – kiti grane”. Drugi dan je protekao u sportskim igrama predškolaca u Sportskom centru Osečina pod motom „Ko će brže, ko će pre”. Sve tri uzrasne grupe u sredu su posetili preduzeće „Podgorina fruht” i ustanovu Dom zdravlja -stomatološko i dečje odeljenje. Četvrtak je bio rezervisan za urbebesni maskenbal za sve vaspitne grupe „Proleće je procvalo”, a u petak svi zajedno pogledali su pozorišnu predstavu „Kaubojci”, u izvođenju pozorišta „Kofer-Teatar” sa Novog Beograda.

- Povodom nedelje posvećene proleću dobili smo lep poklon od „Podgorine fruht” u vidu opreme: policu za kostruktorski materijal i policu sa pokretnim kutijama, zatim znatan broj igračaka  za edukativnu i zabavnu igru dece, kao i ormarić i komodu, koji su oplemenili prostor za boravak mališane u naše dve vaspitne grupe - ističe Dragana Srećković, direktorka PU „Lane”.

Maskenbal

Maskenbal (Foto: Dragan Savić)

Aktuelno