Prijatelji iz Nedelišća i Osečine (foto: TO Podgorina)
Prijatelji iz Nedelišća i Osečine (foto: TO Podgorina)
17.06.2015, 08:57

Prijatelji stižu za Sajam šljiva

č: | fb:

Predstavnici Opštine Osečina, na čijem čelu je bio predsednik Nenad Stevanović, boravila je u Nedelišću. U tom gradu i opštinskom sedištu u Republici Hrvatskoj 11. juna prisustvovali su obeležavanju Dana Opštine, a od 12. do 14. juna učestvovali na tradicionalnom 17. po redu Međunarodnom sajmu preduzetništva MESAP, koji se održava u tom gradu.

"Za to vreme imali smo zanimljive susrete sa predstavnicima lokalne vlasti i javnog života Nedelišća, zatim Međimurske regije, kao i šireg regiona. Predstavili smo naše investicione potencijale i promovisali Sajam šljiva, na čije će 10. jubilarno izdanje krajem avgusta, kako nam je najavljeno, stići ne samo prijatelji iz ovog dela Hrvatske već i izlagači i posetioci iz čitavog regiona", kaže Stevanović.

Štand osečine, po rečima Nikole Tomića, direktora Turističke organizacije „Podgorina”, u elitnom izglačkom delu na sajmištu bio je odlično posećen. Podgorski brendovi od šljiva bili su u itekako traženi, a preduzetnici iz Austrije, Italije, Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine pokazali su veliko interesovanje za uspostavljanje ili produbljivanje postojećih vidova međusobnog partnerstva.

Aktuelno