Nebojša Stefanović ispred PU Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Nebojša Stefanović ispred PU Valjevo (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
25.09.2015, 14:33

Svečani defile policije na Ubu i u Valjevu

č: | fb:

Ministarstvo unutrašnjih poslova u subotu organizuje svečani defile na Ubu i u Valjevu, kome će prisustvovati i ministar Nebojša Stefanović. U prvom defileu MUP-a na Ubu najavljeno je učešće pripadnika Uprave policije, Saobraćajne policije, Žandarmerije, Protivterorističke jedinice, Policijske uprave za grad Beograd, Sektora za vanredne situacije, kao i službenika Treće čete trećeg bataljona - konjica i Čete vodiča službenih pasa.

Povorka predvođena policijskim orkestrom kreće u 9.00 časova od nove zgrade Policijske stanice i proći će ulicama Vojvode Mišića i Vuka Karadžića do Gradskog trga.

Osim svečane smotre jedinica MUP-a Srbije, Ubljani će imati priliku da razgledaju i njihova službena vozila (hameri, motori, vatrogasno vozilo), koja će biti izložena na Gradskom trgu. Cilj ovog događaja je promocija pripadnika MUP-a  i uspostavljanje još čvršćih odnos sa građanima.

Nakon Uba, od podneva defile i u Valjevu

Defile će krenuti ispred Gradske kuće, potom Karađorđevom ulicom pored Osnovnog i Višeg suda do Trga pesništva, gde će biti izvedene pokazne vežbe specijalne jedinice policije. 

Za vreme trajanja defilea sutra će od 11.00 do 13.00 časova za saobraćaj biti zatvorene centralne gradske ulice - deo Karađorđeve ulice od raskrsnice sa Sinđelićevom do ulica Vojvode Mišića i Vuka Karadžića od raskrsnice sa Pantićevom do Ulice Pijačni kej.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 2 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 13 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara