Aleksandar Vučić obilazi gradilište  (08.08.2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić obilazi gradilište (08.08.2014.) (foto: Đorđe Đoković)
19.11.2015, 14:52

Premijer Vučić otvara put Pambukovica – Novaci

č: | fb:

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić u subotu će svečano otvoriti novoizgrađenu deonicu regionalnog puta Pambukovica – Novaci, najavio je danas prvi čovek ubske opštine Darko Glišić. „Pune 63 godine čekalo se na izgradnju ove deonice od pet kilometara. Država je finansirala radove sa 91 milion dinara i čovek koji je omogućio ta sredstva zaista zaslužuje i da otvori put ", kaže Glišić i dodaje da će svečanosti prisustvovati brojni ministri, direktori javnih preduzeća i druge zvanice.

U izgradnju i rekonstrukciju saobraćajne infrastrukture na području Tamnave država je ove godine uložila blizu 300 miliona dinara, podseća Darko Glišić. "Nikada obimnija ulaganja u putnu infrastrukturu nismo imali nego ove godine, tako da smo rešili mnoge probleme. Osim JP Putevi Srbije, koje je do sada investiralo oko 170 miliona dinara, dobili smo i sto miliona dinara od EPS-a, od kojih smo najveći deo uložili u gradsku i seosku putnu mrežu, potom preko deset miliona dinara od Ministarstva poljoprivrede za uređenje atarskih puteva i još nešto novca od drugih mnistarstava", naglašava prvi čovek ubske opštine Darko Glišić.

Put Pambukovica – Novaci

Put Pambukovica – Novaci (Foto: Dragana Nedeljković)

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 23 sati 39 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara