Aleksandar Vučić (Stublenica 2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (Stublenica 2014.) (foto: Đorđe Đoković)
11.03.2016, 18:48

Premijer Vučić sutra na Ubu

č: | fb:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić  posetiće sutra Opštinu Ub,  gde će obići dve osnovne škole. Najpre, u 11 časova, u ubskoj OŠ “Milan Munjas” potpisaće   ugovor  o izvođenju radova na kompletnoj  rekonstrukciji  zgrade ove matične škole,  za šta je Kancelarija za upravljanje javnim radovima Vlade Republike Srbije opredelila 36 miliona dinara.

Sat kasnije, premijer Vučić svečano će otvoriti novu četvororazrednu  školu u selu Kalinovac, čiju je izgradnju, sa deset miliona dinara, finansirala Kancelarija za pomoć  i obnovu poplavljenih područja.

Ovo je, u poslednja četiri meseca, druga poseta predsednika Vlade Republike Srbije ubskoj opštini. Podsetimo, Vučić je u novembru prošle godine prisustvovao svečanom puštanju u saobraćaj rekonstruisane deonice puta od Pambukovice do Novaka, u dužini od 4,7 kilometara, koja se nalazi na regionalnom pravcu Ub-Šabac.   Radovi su koštali 85 miliona dinara, a sredstva je obezbedilo javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 20 sati 13 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara