Potpisivanje ugovora o donaciji (foto: Dragana Nedeljković)
Potpisivanje ugovora o donaciji (foto: Dragana Nedeljković)
15.04.2016, 07:16

Kompjuteri za policiju i škole

č: | fb:

Aerodrom „Nikola Tesla“ donirao je po dva kompjutera i štampača Odeljenju unutrašnjih poslova na Ubu i medicinskim  školama „Dr Miša Pantić“ u  Valjevu  i šabačkoj  „Dr Andra Jovanović“. Direktora informatike u beogradskom Aerodromu, Marko Marković potpisao je na Ubu ugovore o donaciji, istakavši da je ta kompanija, u okviru društveno odgovornog poslovanja, izašla u susret brojnim obrazovnim, zdravstvenim i drugim ustanovama i institucijama u Srbiji. „Odgovarajući na njihove zahteve i potrebe, poklonjeno je preko 75 računara i štampača, za šta je Aerodrom „Nikola Tesla“ do sada izdvojio više od dva miliona dinara“, rekao je Marko Marković.

Predsednik opštine Ub Darko Glišić se zahvalio rukovodstvu beogradskog Aerodroma. „Kao direktor jedne velike kompanije, Saša Vlaisavljević je još jednom pokazao da ima puno razumevanje za sve nas koji imamo potrebu da na savremen, efikasan i brži način pristupamo rešavanju naših problema. Današnja donacija od šest računara i isto toliko štampača mnogo znači i obrazovnim ustanovama i Policijskoj stanici, jer će doprineti unapređenju kvaliteta njihovog rada“, ocenio je Darko Glišić.

Uz  podsećanje da je ovo samo jedna u nizu pomoći opštini Ub nakon majskih poplava 2014. godine, Glišić je izrazio očekivanje da će Aerodrom „Nikola Tesla“ nastaviti sa tom praksom i u buduće.

Na donaciji su se zahvalili i direktori valjevske i šabačke medicinske škole, Aleksandar Marović i Aleksandar Pajić, istakavši njen značaj za osavremenjavanje nastave u ovim obrazovnim ustanovama, kao i Aleksandar Vilotijević, načelnik OUP Ub, koji je rekao da će dodeljena oprema biti od velike pomoći pripadnicima policijske stanice u obavljanju njihovih zadataka. 

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 4 sati 48 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 9 sati 59 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar