Lajkovac (ilustracija)
Lajkovac (ilustracija)
27.06.2014, 13:45

Nagrade za najbolje učenike

č: | fb:

Na tradicionalnoj svečanosti povodom završetka školske godine, sutra na Vidovdan, najboljim đacima lajkovačkih osnovnih i Srednje škole biće uručene nagrade. Đacima generacije, nosiocima „Vukove diplome“ i odličnim učenicima osnovnih škola i Srednje škole „17. septembar“ biće uručene knjige.

Đak generacije OŠ „Mile Dubljević“ iz Lajkovca je Ljubica Marković, a ova škola ima 12 vukovaca. OŠ „Dimitrije Tucović“ u Jabučju ima tri vukovca među kojima je za učenika generacije proglašen Aleksandar Ž. Pavlović. Marijana Savić je đak generacije Srednje škole „17. septembar“, koja ima i jednog vukovca – Dušana Janića.

Opština Lajkovac u ovoj školskoj godini ima 489 odličnih učenika od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole. Centralna škola „Mile Dubljević“ u Lajkovcu sa deset izdvojenih odeljenja, od kojih su i dve osmogodišnje škole (Bogovađa i Bajevac), ima 332 odlikaša, škola u Jabučju 70, dok je 87 srednjoškolaca sa odličnim uspehom.

Najuspešnijim lajkovačkim učenicima obratiće se rukovodstvo opštine Lajkovac.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 11 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 40 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...