Najbolji učenici sa Nenadom Stevanovićem, Zlatijom Miličić, Zoranom Petrovićem i Slobodanom Todorićem (foto: Dragan Savić)
Najbolji učenici sa Nenadom Stevanovićem, Zlatijom Miličić, Zoranom Petrovićem i Slobodanom Todorićem (foto: Dragan Savić)
27.06.2014, 15:06

Nagrade za najuspešnije

č: | fb:

Đak generacije u Osnovnoj školi „Braća Nedić” Osečina je Aleksandar Krstić, a u OŠ „Vojvoda Mišić” Pecka - Nemanja Lazić. Njih i ostale osnovce i srednjoškolce „vukovce” sa opštinske teritorije, po tradiciji,  primio je u opštini Nenad Stevanović, predsednik Opštine,  sa saradnicima. Uz čestitke za dosadašnje školske uspehe svima je poželeo još uspešniji nastavak školovanja, a u znak priznanja predvodnicima generacije uručene su prigodne nagrade od lokalne samouprave.

Osim Krstića i Lazića, nagrađeni su ovogodišnji „vukovci”: Danijela Aleksić, Vesna Vesić, Aleksandra Andrić (iz OŠ „Braća Nedić”), Jovana Manojlović i Danijela Marković (iz OŠ „Vojvoda Mišić”), zatim srednjoškolci: Mirjana Ninković, turistički tehničar, nosilac Diplome „Vuk Karadžić” i najbolji učenik generacije Ekonomske škole Valjevo, Danijela Petrović, najbolji učenik struke kuvar u ovoj školi, Mihailo Andrić, koji je „vukovac” i đak generacije u Poljoprivrednoj školi u Valjevu, kao i Nenad Simeunović, učenik Tehničke škole iz Valjeva, koji je na republičkom takmičenju osvojio 2. mesto.

Nagrada opštine pripale su i osnovcima – osvajačima jednog od prva tri mesta na Okružnim takmičenjima iz raznih predmeta i učesnicima republičkih nadmetanja. To su:  Aleksandar Krstić, Stefan Despotović, Aleksandar Bogosavljević, Danijela Aleksić, Dušan Tešanović, Filip Vasić, Marko Rabat i Anđela Vuković.

Danas su pohvaljeni i brojni članovi raznih školskih sekcija, posebno Lingvističke sekcija iz Osečine i njihova nastavnica Dragica Puljezević, koji su lane bili prvi u Srbiji, a u prethodne tri godine dva puta drugi, a još jedanput republički šampioni.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 21 sati 58 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara