Registracija Prijava preko FB
Ubski bazen (foto: Dragana Nedeljković)
Ubski bazen (foto: Dragana Nedeljković)
15.06.2016, 09:19

Počela sezona kupanja, danas besplatno

č: | fb:

Danas je počela sezona kupanja na ubskim Gradskim bazenima i prvoga dana ulaz je besplatan za sve kupače. Od sutra, pa do kraja leta, celodnevna ulaznica koštaće 150 dinara, a u toku je i prodaja sezonskih karti po ceni od 3.000 dinara za učenike i studente i 3.500 dinara za ostale posetioce.

Iako je otvaranje bazena prvobitno najavljeno početkom meseca, odloženo je zbog olujnog nevremena 1. juna, koje je nanelo dosta štete ovom objektu. Prema rečima Radovana Puletića, direktora Ustanove za kulturu i sport,  do 1. juna bili su završeni svi pripremni radovi: sanirane naprsline na plastifikaciji korita bazena, pumpe, motori i vodovodne instalacije remontovane i otpočelo punjenje vodom.

Međutim, olujno nevreme oštetilo je kompenzacioni bazen, bez koga ne može da funkcioniše glavni, mašinsko postrojenje poplavljeno, tako da su sve pumpe i motori bili metar i po u vodi. Zaposleni u Ustanovi za kulturu i sport danonoćno su čistili taj prostor, pumpe i motore osušili i remontovali, sanirali mokre čvorove, uredili sva igrališta i zelene površine i uz mnogo uloženog truda i rada uspeli da bazenski kompleks pripreme za ovogodišnju sezonu.

 

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...