Registracija Prijava preko FB
Miroslav Ilić na Ubu 2013. (foto: Dragana Nedeljković)
Miroslav Ilić na Ubu 2013. (foto: Dragana Nedeljković)
17.06.2016, 08:43

Koncert Miroslava Ilića na Ubu

č: | fb:

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić večeras nastupa na platou ispred ubskog Doma kulture, gde će od 21 čas pevati uz pratnju orkestra Miše Mijatovića. Koncert je besplatan i poklon je lokalne samouprave građanima opštine Ub. Pored domaće publike, očekuje se i veliki broj posetilaca iz susednih opština.

Miroslav Ilić je prethodni solistički koncert na istom mestu održao krajem jula 2013, u okviru letnje manifestacije „Ubske večeri“, kada je u njegovim hitovima uživalo nekoliko hiljada poštovalaca. U Ustanovi za kulturu i sport, koja je tehnički organizator koncerta, očekuju najmanje istu posetu kao pre tri godine.

„Ja mislim da ćemo ponovo uspeti da okupimo bar četiri, pet hiljada ljubitelja pesme Miroslava Ilića, koliko ih je bilo na prošlom nastupu, tako da će Ub izgledati veći nego što jeste. Drugo gostovanje folk legende na Ubu rezultat je, pre svega, njegovog dobrog odnosa sa predsednikom opštine Ub Darkom Glišićem, tako da je Miroslav Ilić uvek raspoložen da dođe ovde“, kaže povodom večerašnjeg koncerta direktor Ustanove za kulturu i sport Radovan Puletić. 

Aktuelno

Zgrada socijalnog stanovanja (foto: Kolubarske.rs)
Odbornica Snežana Đekić Spajić tvrdi Pre 7 minuta

Zloupotreba i javašluk kada su u pitanju socijalni stanovi

U Gradskoj upravi vlada opšti nerad, javašluk, pa i zloupotreba, kada su u pitanju socijalni stanovi, ukazala je odbornica Snežana Đekić Spajić. Ona je navela i to da direktorka Vidraka Jelena...

Igraonica Bark (na spratu) (foto: Kolubarske.rs)
U okviru mera populacione politike Pre 2 sati 17 minuta

Dva miliona dinara za "Dežurnu igraonicu"

Dva miliona dinara iz budžeta biće uloženo u opremanje i proširenje igraonice za decu čiji su roditelji nezaposleni kako bi im se "omogućilo slobodno vreme za traženje posla". Na konkursu je...  · 1 komentar